Rooster
Hygiëne/COVID-19 protocol
Sophia Een Nederlandse brunette, een prachtige natuurlijke schoonheid met een strak super slank lichaam maat 34, petit gebouwd, B-cup, je krijgt een geweldige tijd met haar..een toppertje.

Aanrader !
Profiel
Lengte
1.68 m
Cupmaat
B
Kledingmaat
34
Kleur haar
Bruin
Kleur ogen
Bruin
Aanwezigheid Deze tijden zijn onder voorbehoud
recensies
Sophia kwam mij op halen, ze had een mooi zwart doorzichtig jurkje aan met daar onder een mooi klein rood setje. En zag er net zo mooi of mooier uit dan toen. Even nog kort voorstellen (ze kende me nog) snel betalen en naar de kamer. En na wat kleine formaliteiten konden we beginnen. Eerst lekker rustig zoenen en beetje voelen door het lengteverschil (ik bijna 2 meter en zij met hakken aan rond de 1.70) was dit fijner op bed… en kon ik ook lekker aan haar lekkere borsten sabbelen en met haar heerlijke zachte billen spelen. Hierna lekker naar beneden en mocht ik haar rode stringetje uit doen en kon het feestje echt beginnen.
Lekker rustig begon ik haar te likken en eerst met 1 vinger en later met 2 vingers er in heerlijk! Wat was zij lekker sappig! Na een tijdje gingen we de rollen omdraaien ik ging lekker op mijn rug liggen en ik liet haar haar gang gaan. WOW wat heeft zij een lekkere mond heerlijk zachtjes begon ze er aan ze sabbelen en moest meerdere malen me zelf in houden om niet te snel te komen. Na een tijdje kwam ze lekker op me liggen en lekker zoenen en kon ik weer met haar super lekkere billen spelen.
Hoofdstuk 69. Heerlijk! Het beste van 3 werelden haar heerlijke sappige kutje en haar pijp kunsten samen met haar heerlijke billen. Weer moest ik me goed in houden om niet te snel mijn kruid te verschieten.

Sophia is een heerlijke gezellige dame met een prachtig lichaam. Ze is niet lang maar op bed maakt lengte weinig uit. Heerlijke naturelle borsten en lekkere ronde billen samen met een mooi koppie maken haar een van de toppertjes.

© 2020 Rendez-Vous Prive
VOOR IEDEREEN EEN GEZOND EN GELUKKIG 2021 Als gevolg van de lockdown zijn wij thans gesloten !

Zodra de rijksoverheid de corona maatregelen versoepeld en wij onze deuren
mogen openen leest u dat hier op onze website. Bedankt voor uw begrip !

Ter bescherming van iedere aanwezige en/of bezoeker hebben we naast  
het hygiëneprotocol van het RIVM een coronaprotocol toegevoegd. (zie banner)
Klik verder op onze website voor meer info over de dames en hun aanwezigheid.

Voor afspraken kunt u ons bellen op tel.nr.: 0162-688084
Of stuur een email naar : info@rvp-girls.nl Hygiëne/COVID-19 protocol
Marsha
Eigenaresse