Rooster
Hygiëne/COVID-19 protocol
Sanne
Een nederlandse blondine, donkerblond lang haar, cupmaat C, erg lief met een onschuldige uitstraling....maar erg sexy, 1.75 m lang, azuurblauwe ogen, een stoute nederlandse studente....
 
JE KRIJGT BIJ DEZE JONGEDAME EEN GEWELDIGE TOP-RELAX
 
TOPPER !
Profiel
Leeftijd
1.75 m
Cupmaat
B/C
Kledingmaat
36
Kleur haar
Blond
Kleur ogen
Blauw
Aanwezigheid Deze tijden zijn onder voorbehoud
recensies
Ik had Sanne al langer op het oog, echter aangezien ze er niet vaak is heb ik haar nooit kunnen ontmoeten
Zij stond gepland voor dinsdag, gezien de lovende recensies en haar beperkte aanwezigheid heb ik gelijk een mail naar RvP gestuurd met het verzoekje om een afspraak voor dinsdag avond. Hier kreeg ik binnen een halfuur een positief antwoord op.
Een prachtige meid kwam naar mij toe en vroeg of ik mee wilde komen. snel afrekenen en naar de kamer.
Op de kamer kon haar gelijk lekker zoenen, en wist toen echt dat het goed ging komen. Even uitkleden en lekker wassen. Op het bed begonnen we lekker te zoenen en kroop ze lekker tegen me aan en ik kon lekker met haar mooie billen spelen. Na een poosje duwde ik haar op haar rug en begon ik haar mooie lichaam te zoenen, langzaam daalde ik naar beneden en kon haar mooie gladde spleetje proeven. Eerst met kusjes en daarna met de tong begin ik haar de beffen en te vingeren. Langzaam maar zeker voelde ik haar spanning oplopen en begon steeds harde te trillen, tot ze hard begon te kronkelen en klaar kwam. Hierna begon ze per lik te giechelen en weg te draaien. Ik wam naar boven en we begonnen weet te zoenen. Na een poosje ging ik naast haar liggen en begon ze met mij te spelen, dit terwijl we een goed gesprek hadden (niet zomaar over het werk). Na een poosje daalde ze af naar beneden en begon ze me heerlijk te pijpen. Lekker zacht en zonder gebruik van haar handen. Af en toe duwde ik haar hoofd wat dieper naar beneden wat geen probleem was. Hier na over naar mijn favoriete standje 69 wat ook perfect ging met haar. Toen het bijna niet meer ging laste ik even een pauze in. En hebben we weer even liggen praten.
Na +/- 10 min. pakte ze een condoom en begon ze heerlijk te rijden. Ik probeerde een beetje mee te deinen maar viel uit het ritme. Zij stelde voor dat ik het ritme ging bepalen en dat zij mij aanhield. Dit ging heerlijk. Hierna nog enkele andere standjes gedaan. Uiteindelijk heeft ze me alsnog heerlijk klaar gereden. Na het kort schoonmaken zijn we nog even voor ongeveer 20 min. in het bad beland. Helaas was de tijd weer te snel om. Hier na weer aangekleed en nog even een drankje in de woon kamer gedaan.
Sanne is voor mij de ontdekking van 2020, naast dat zij een super mooi naturel lichaam heeft zij ook een goede set hersenen. Dit komt goed naar voren als ze praat over haar studie en plannen voor de toekomst. Ik heb nu al weer ideeën voor vervolg afspraakjes.
© 2020 Rendez-Vous Prive
WIJ ZIJN WEER GEOPEND !U bent van harte welkom 😀
Ter bescherming van iedere aanwezige en/of bezoeker hebben we naast  
het hygiëneprotocol van het RIVM een coronaprotocol toegevoegd. (zie banner)
Klik verder op onze website voor meer info over de dames en hun aanwezigheid.

Voor afspraken kunt u ons bellen op tel.nr.: 0162-688084
Of stuur een email naar : info@rvp-girls.nl Hygiëne/COVID-19 protocol
Marsha
Eigenaresse